- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
the_stig #11801 üzenetére
Az általad linkeltet én is olvastam már és ne értsük félre a dolgokat. Nem azt mondja hogy a DXVA+felírat csak Vista alatt működik hanem azt hogy a leírása működik csak Vista alatt. Meg lehet oldani XP alatt is csak másképp.
Ami a te DXVA problémádat illeti arra nem csak az a magyarázat hogy más lehet a level vagy a bitrate .Ezer kódolási beállítás van amit ha nem úgy adnak meg akkor nem lesz teljesen DXVA kompatibilis a film. Ezek közé nem tartozik közvetlenül a képarány bármennyire is egzotikusnak tűnik. Nem beszélve arról hogy jó ideje leszoktak már a RIP készítő csapatok a Level5.1 szint alkalmazásáról. Attól még bele lehet futni de már nem annyira.
CtrlHD a RIP csapat? Még nem hallottam róluk. Nevesebb csapatok jó RIP-eket készítenek mint pl:a TRiNiTY, P0NR, Rabbit. Inkább az ő munkáit keresd.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő