- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Háát, khm... Sok hsz-t olvasgattam sok beállítással próbálkoztam és sok HD fimmel de nálam XP alatt ez a VMR9 renderless nem mindig jött be. Az áltattad linkelt DXVAsupport oldalon sem egyedül azt említik. Ami nálam maradéktalanul minden filmnél bejött XP alatt és még a DXVAsupport is említi az a Overlay Mixer. Ezzel valóban mindent tudot gyorsítani de persze csak XP alatt. Vista alatt az kell amit írtál. VMR9 renderless-el voltak még szaggatásos filmek amiket lehet hogy te nem vettél észre hisz az a proci ami neked van magában is képes lejátszani bármely HD mkv-kat. Ha azt látod hogy 30-45%-on megy a procid közben akkor biztos nem fullos a DXVA. Csak akkor az ha a cpu max 15%-on jár. Ja és még valami! Az említett lap IGP-je csak UVD+-os így még mindig lehetnek majd neki olyan filmek amiket nem tud majd rendesen lejátszani azzal a procival. VALÓBAN full HW-es HD-t csak az UVD2-es VGA-k tudnak meg majd az új 880G IGP.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest