- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Projektor topic
- Everest / AIDA64 topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Akkor jó helyen keresgéltem
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném
Tudom, hogy int.vga-s, microatx lapoknál MSI-nél nincs biostuning..K9NGM lapom volt még múlt hétenNem most azonnal kell, csak majd kipróbálnék egy ati chipest is..
Meg most tényleg úgy néz ki, hogy alig lehet kapni valamit. Sürgébe kellett gép az am2 helyett, int.vga-sat akartam-of kórz- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban
Nem nagyon szoktak nálam megmaradni gépek sokáig..csak tesztelgetem ha megunom adom továbbEgy am2 lapot azért jövőre valszeg megtartanék magamnak..de csak int.vga-s kell-arra a rengeteg gamere amit én tolok bőven elég-és jó lenne ha tuningos lenne, nagyon megnézném már, hogy alapfeszen egy am2 semit mennyire lehet megküldeni
Vagy akár a 3600+x2-t..bár az nem olyan überbrutál tuning szempontjából mint a semik a tesztek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest