Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Hardverfogócska a kertben
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS
üzenetére
ez olyan, hogy akinek intel van lenézi az amd-seket, nvidia, ati is hasonló!én lúzer tipus vagyok de ati párti, nem kell c2d és nv 8800gt, inkább amd+3870-es, bár sirni tudnék, hogy mennyire elmaradok az inteles talicskáktól, de ez van!
visszatérve, nvidiás lapom volt, kb olyan jó mint most az ati-s, csak az ati-snak a drivere jobb, igaz pl a crysis-nél eléggé kapkod az ati, hogy egy hibátlan drivert kitoljon, de kapkodásból jön a hotfix, stb-stb, nvidia hiba szagú....
sokmindenki van itt aki nvidiáról atira cserélt és nem bánta meg, én sem!
csak ajánlani tudom, bár az nvidia sem rossz választás!
Gyuri27: ha te is plkatformot váltottál volna egy jetway lapra alapozva és szivtál volna mint a torkos, akkor te is velem eggyütt szidnád! anno ha abitot vettem volna intel fronton, akkor most lehet c2d lenne a gépem, de jetway-em volt, nagyon-de-nagyon, sőt annál is jobban ganyé minőségű lap, csak a slotok szinével voltam megelégedve, a teljesitményével egyáltalán(még alapon sem ment hibátlanul, ha a memória időzitéseit gyári beállitásokra lőttem be, csak sipolt), meg olyan hülyeség, hogy 2 pcie 16x-es sin és sem cf sem sli támogatás, mekkora baromság!szóval jetway fúj [hányóssmily ami teljesen elzöldül és jetway szinűt rókázik]

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- PC /i5-3470/8GB/
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest