Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MyKonzerv
üzenetére
erdekes, hogy az xtremesystems szakmailag nagysagrendekkel jobb mint a ph!, megsem szol senki, hogy ott meg processzor steppingeknek is kulon topikot nyitnak

en most megmondom, hogy ezt en is meg fogom tenni.. ha a moderatoroknak ez nem tetszik, akkor majd szoateszik es bezarjak/kitorlik
nagyon okos otlet, hogy minden a64 egy topikban legyen.. az ember talaljon meg barmit is.. gratulalok.. en azt hittem, hogy az eletet egyszerubbe kell tenni, nem pedig bonyolitani
mod: bocs, de majdnem elfelejtettem a legfontosabbat.. pontosan azert nem lehet peldaul egyseges topikokat csinalni, mert kenytelen vagyok/vagyunk ilyen teljesseggel felesleges, es off hozzaszolasokkal teleszorni a topikot, hogy az alatalad emlitett dologra reagaljak/reagaljunk.. azert szerintem ezen kicsit gondolkozz el..
nincs nekem bajom veled, de meg eleg sok ember van itt akik ilyen (szerintem) felesleges hozzaszolasokkal ''higitjak'' a topikot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest