Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • band1103

    őstag

    Más téma:

    Van (újra :B ) 1 dolog amit nem értek. Nekem van 1 GA-MA78G-DS3H lapom abból is a rev1.0
    Azóta kijött a rev1.1 és további rev2.x-es lapok. Lázasan nézegettem hogy az én rev1.0-ba menne-e majdan egy AM3-as cpu, de a AM3 support listában nincs benne az 1.0 csak az 1.1 or better. Elkenődtem hogy ez m iért van így, és arra gondoltam hogy csak bios frissítést kellene kivárni.
    Gondoltam ma egyet és megnéztem a lapom magyarúl is tudó oldalát. Ezen oldal bios menüjében nem lehet RSS-re iratkozni. Láttam hogy megjelent a legújabb F5H bios a lapomhoz .
    Viszont régen hiányoltam a bios rss-t és felmentem a gigabyte angol nyelvű honlapjára ahol megkeresve a 1.0 -ás lapom, feliratkoztam a bios RSS-ére. Mikor megláttam a fenti magyar oldalon az új biost, kíváncsi lettem arra hogy megjelent-e az rss-en is. Érdekes módon ott nem jelent meg az F5H hanem azzal ellentétben az F5-ös új biosz jelent meg.
    Az F5H az 2008.12.19.-i viszont az F5 meg 08.12.23-i. A magyar oldalon nincs fent a lap mellet a AM3 Ready logo de az angolon fent van.
    Akkor most mi van? Mi az a H utótag a magyar oldalról leszedhető bios-nál? Azt jelenti hogy Hungary? Nem tom de nem hinném. De akkor mi? Bátran felnyomhatom a későbbi F5-öst? De akkor a magyar oldalon miért nem az van fent? Azért mert késve frissítik ?

    [ Szerkesztve ]

    "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák