- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Más téma:
Van (újra
) 1 dolog amit nem értek. Nekem van 1 GA-MA78G-DS3H lapom abból is a rev1.0
Azóta kijött a rev1.1 és további rev2.x-es lapok. Lázasan nézegettem hogy az én rev1.0-ba menne-e majdan egy AM3-as cpu, de a AM3 support listában nincs benne az 1.0 csak az 1.1 or better. Elkenődtem hogy ez m iért van így, és arra gondoltam hogy csak bios frissítést kellene kivárni.
Gondoltam ma egyet és megnéztem a lapom magyarúl is tudó oldalát. Ezen oldal bios menüjében nem lehet RSS-re iratkozni. Láttam hogy megjelent a legújabb F5H bios a lapomhoz .
Viszont régen hiányoltam a bios rss-t és felmentem a gigabyte angol nyelvű honlapjára ahol megkeresve a 1.0 -ás lapom, feliratkoztam a bios RSS-ére. Mikor megláttam a fenti magyar oldalon az új biost, kíváncsi lettem arra hogy megjelent-e az rss-en is. Érdekes módon ott nem jelent meg az F5H hanem azzal ellentétben az F5-ös új biosz jelent meg.
Az F5H az 2008.12.19.-i viszont az F5 meg 08.12.23-i. A magyar oldalon nincs fent a lap mellet a AM3 Ready logo de az angolon fent van.
Akkor most mi van? Mi az a H utótag a magyar oldalról leszedhető bios-nál? Azt jelenti hogy Hungary? Nem tom de nem hinném. De akkor mi? Bátran felnyomhatom a későbbi F5-öst? De akkor a magyar oldalon miért nem az van fent? Azért mert késve frissítik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest