Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, az MSt még nem hívtam fel, az én PC-m is öregszik, még megjelenéskor vettem a hardvereket, de még bírják, viszont részben munka miatt lett anno ilyen (Ryzen 2700X, MSI 5700 Mech OC), így nem biztos, hogy most vennék 300k-ért egy jobb kártyát. Meg a 21:-9-es 34"os monitoron is jól néz ki, szeretem a szélesebb felületet.
Azért a year 3 anniversary kiadás boxon 34k - ahogy olvastam török lehetőség megszűnt, pedig az barátibb lett volna -, az elég combos. Viszont tény, hogy 50" és 75"-on 4Kban, főleg a nagyobbik TVn ambilight mellett nagyon hangulatos tud lenni, bár kell egy fotel vagy jobb kanapé a TVvel szembe, mert még nem találom a helyem.
A közös mentést én is sajnálom, de boxon elég gyorsan összeszedtem a kis Tayga-t, azzal már lehet fejlődni majd az első pályán. Szóval még egyelőre várok, tanácstalanul, hogy mit kéne tennem. Bár barátaim közül senki nem játszik ezzel, így lehet a multi inkább tudat alatt probléma, mint gyakorlatban, az összes autót (pl. F750, Zikz 605r stb. ) egyedül szedtem ki. Mondjuk a 605r az elég szívás volt, azt nem sírom vissza. A közös mentés pedig igen, baromi kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest