Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ha valaki segitseget igenyelne,h pl gyorsabban haladjon az irja meg a crossplay kodot ide.
Ha reerek es gep elott vagyok megyek segitek.Amugy a regiektol kerdeznem,h szerintetek nem lettek bizonyos autok meggyengitve? pl a Ziks-nel En konkretan visszaleptem garazsba es raneztem,h valoban a legnagyobb moci van e benne.Sajna az volt/van es sztem messze nem megy ugy izombol at mindenen,mint megjelenes utan.Ha potot rakunk moge akkor meg a "H" (hosszu 1) az kb semmire se jo mar,mig regen ugy vitte ezen fokozatban a rakomanyt,mint egy tank. A Voron Grad es AE ami olyan,mint regen azon nem erzem,h gyengebbek lennenek(Azov 5310 is gyengult sztem).Ezek ugy szaguldanak megrakva/pottal is,mint regen is. A "H" fokozat nelkul kb csak valtogatnak 1-2 kozott mert egyenes uton is nehezkes a haladas. (amugy vicces mikor 5-ben mesz kb 18-al es egy utegyenetlensegnel xinte megall es dug egy 1est majd 2est es vissza 1 mert a 2re gyenge mar..... nagyon bena ez a valtas amit az automata csinal es a jatektervezo megalkotott.Kb a hasznalhatatlan kategoria mar es bosszanto is. Ezert kell/hasznalok olyan verdat ami "H"-ban jol hasznalhato....regen a Ziks ilyen volt,de ma nem igy erzem mar.)
Szerintetek?(reg jatszottam ugye,ezert kerdem)doglott a topik,de lehet csak alszotok es latva,h van hsz felebredtek.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest