Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tegla80

addikt

Ha valaki segitseget igenyelne,h pl gyorsabban haladjon az irja meg a crossplay kodot ide.
    Ha reerek es gep elott vagyok megyek segitek.

Amugy a regiektol kerdeznem,h szerintetek nem lettek bizonyos autok meggyengitve? pl a Ziks-nel En konkretan visszaleptem garazsba es raneztem,h valoban a legnagyobb moci van e benne.Sajna az volt/van es sztem messze nem megy ugy izombol at mindenen,mint megjelenes utan.Ha potot rakunk moge akkor meg a "H" (hosszu 1) az kb semmire se jo mar,mig regen ugy vitte ezen fokozatban a rakomanyt,mint egy tank. A Voron Grad es AE ami olyan,mint regen azon nem erzem,h gyengebbek lennenek(Azov 5310 is gyengult sztem).Ezek ugy szaguldanak megrakva/pottal is,mint regen is. A "H" fokozat nelkul kb csak valtogatnak 1-2 kozott mert egyenes uton is nehezkes a haladas. (amugy vicces mikor 5-ben mesz kb 18-al es egy utegyenetlensegnel xinte megall es dug egy 1est majd 2est es vissza 1 mert a 2re gyenge mar..... nagyon bena ez a valtas amit az automata csinal es a jatektervezo megalkotott.Kb a hasznalhatatlan kategoria mar es bosszanto is. Ezert kell/hasznalok olyan verdat ami "H"-ban jol hasznalhato....regen a Ziks ilyen volt,de ma nem igy erzem mar.)
    Szerintetek?(reg jatszottam ugye,ezert kerdem)

doglott a topik,de lehet csak alszotok es latva,h van hsz felebredtek. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák