Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Igen én is normálon kezdtem, illetve kezdtük barátommal és 533 óra után tudtuk befejezni.
Minden este toltuk 2 - 3 órát.
Ezek után úgy döntöttünk nem csináljuk meg hardban mert tényleg cumi lenne.
Jól írta Tegla80 ez nagyon összetett, oda kell figyelni, mit merre szállítasz, merre mész s ha útba esik csináld a másik feladatot is egyúttal. Nagyon jól el lehetett lenni az alappal is eddig.
Picit szüneteltetjük. Most éppen Borderlands 3-at fejezzük be. majd arra gondoltunk, hogy amikor újra elővesszük a Snowrunnert, akkor modokkal pályákkal hardban fogjuk játszani.
Még nem is tudom miként kell itt pályát hozzáadni, esetleg moddolt járgányokat. Pedig 533 óra van pedig benne
Pár infó hogy majd miként is kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest