- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! ha csak 2 laptop menne wifivel akkor erdemes atrakni a csatornak szamat 2re?
erosebb lesz a jel?
-
Whaskes
senior tag
meg valami a legutobbi firmware firssítésnél eltunt minden beallitasom. ha az 1.08-ra frissitek azzal is elfog?
-
Whaskes
senior tag
válasz
szelidorzo #1505 üzenetére
én is szívtam vele... torrentnel mindig ujraindulgatott.... fogtam egy kisgepet es tettem ra egy debian etch-t. azota az a router
meg meg sok mas dolgot is ellat, de 7/24-ben hasit. az smc ''router'' azota csak switch ként uzemel, kiszedtem a gyari dobozbol, most egy vizhatlan kis dobozkaban van es raforrasztottam egy kicsit nagyobb antennat
. azota ha kimegyek a kocsmaba a jelerosseg ''jo''.
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! van egy ilyen routerem es sajat hibam miatt
most elkurtam
az a problema hogy beallitottam neki hogy az admin usert soha ne timeoutoljon. most pedig ha be akarok lepni akkor ezt irja: ''Duplicated Administrator
This device is managed by another user currently!!'' reset gomb meg nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest