Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! ha csak 2 laptop menne wifivel akkor erdemes atrakni a csatornak szamat 2re?
erosebb lesz a jel? -
Whaskes
senior tag
meg valami a legutobbi firmware firssítésnél eltunt minden beallitasom. ha az 1.08-ra frissitek azzal is elfog?
-
Whaskes
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
én is szívtam vele... torrentnel mindig ujraindulgatott.... fogtam egy kisgepet es tettem ra egy debian etch-t. azota az a router
meg meg sok mas dolgot is ellat, de 7/24-ben hasit. az smc ''router'' azota csak switch ként uzemel, kiszedtem a gyari dobozbol, most egy vizhatlan kis dobozkaban van es raforrasztottam egy kicsit nagyobb antennat
. azota ha kimegyek a kocsmaba a jelerosseg ''jo''. -
Whaskes
senior tag
sziasztok! van egy ilyen routerem es sajat hibam miatt
most elkurtam
az a problema hogy beallitottam neki hogy az admin usert soha ne timeoutoljon. most pedig ha be akarok lepni akkor ezt irja: ''Duplicated Administrator
This device is managed by another user currently!!'' reset gomb meg nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
erosebb lesz a jel?
meg meg sok mas dolgot is ellat, de 7/24-ben hasit. az smc ''router'' azota csak switch ként uzemel, kiszedtem a gyari dobozbol, most egy vizhatlan kis dobozkaban van es raforrasztottam egy kicsit nagyobb antennat
. azota ha kimegyek a kocsmaba a jelerosseg ''jo''.
most elkurtam
az a problema hogy beallitottam neki hogy az admin usert soha ne timeoutoljon. most pedig ha be akarok lepni akkor ezt irja: ''Duplicated Administrator