- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gaboca73
csendes tag
Szóval, van egy ilyen Barricade nevű routerem (SMC, product number 752.8576). Imádtam, mert ingyen volt, mert működött. Aztán észrevettem, hogy a két gépből gyakran csak egynek oszt a netből. A videók megnézése szinte lehetetlen, mert a buffer leakad stb. Napjában többször újra kellett indítani, hogy ketyegjen a net mindkét gépen. Ok. Enyhe őrületemben alaposan megrugdostam, majd rátoltam a guruló széket. Túlélte. Ha már ilyen szívós gondoltam adok neki egy esélyt. Tudni kell, hogy olyan hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, hogy szinte fáj. Mindegy, utána olvastam a világhálón, ahonnan leszűrtem, hogy firmware-t frissítve talán megoldódnak ezek a gondok. Program letölt, kicsomagol, router menüjébe be, kikeres firmware uprgrade opció, indít.
Képernyőn: Processing wait...........
kb 5 perc és semmi. Gondoltam minden újraindít, mert lefagyott. Nem, abban a pillanatban, hogy erre gondoltam a router újraindult.
Böngésző indít, net nyema. Routerbe be: Kiírva: Disconnected. Anyád Minden újra indít, pc-től modemig. Kapcsolat: Disconnected. (Pedig a WAN led úgy villogott, hogy majd ki esett.)
Feladtam. Rugdosás. Szék neki erősen. Pár perc múlva. Utolsó elkeseredésemben Mozilla dupla click. Hoppá kezdőoldal bejött.
Szóval azt javaslom, hogy mindenki jól rugdossa meg, vagy tolja rá a széket.
Viccet félretéve a firmware upgrade úgy néz ki működik, de hogy miként sikerült nem tudom. Főként az a 15 perc disconnected zavaros, meg az, hogy magától megjavult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest