- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Én azt nem tudom elképzelni, hogy egy jó sorozat után, mint a WBR14-G, hogyan tudtak ilyen hulladékot összehozni. Van egy tippem, hogy SMC-ék belenyúltak valami gány OEM beszállítóba. Ráakadtam pl. a WBR14-G hasonmásaira, csak két szarvuk van (ha megnézitek, a WBR14-G másik oldalán is ott látható a másik antenna helye):
[link]
[link]
Gondolom a WBR14-G2-vel is ez a helyzet, találtak valami olcsó belet, köré rittyentettek egy műanyagpisztoly jellegű házat, csak nem gondolták, hogy a customerek aztán szebbet hánynak, mint, ahogy ez működik...
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
Hát azért nem kell ajnározni a linksyst sem, maradjunk annyiban hogy a wrt54 szériából is a GL, mert linuxos és teljesen betartja a szabványt míg a többi nem... És ez is csak a nyílt forráskód miatt van, nem a linksys-en múlt a dolog. Hidd el szívtunk már, ilyennel tudom (a linux alapon működő modellek kivételével pölö a mai napig a legtöbb router nem megy a tvnetwork lannet hálózatán rendesen, mert nem ismeri az md5 chap authentikációt (15percenként leszakad és ujra kell csatlakoznia ami pár másodperc, tehát pár másodperces menetrendszerinti netszakadás), holott ez szabvány. Csak a router gyártók gondoltak egyet és nem rakták bele mondván mindenki a világon PAP-ot használ, csak pont a tvnetwork nem. És teljesen szabvány szerint szolgáltat...
szerk: a routereknek firmware-ük van, nem bios-uk
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobilinternet
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest