Új hozzászólás Aktív témák
-
knajf
senior tag
ez csak a v2 höz jó vagy a wbr 14g2 -simához is jó? mert 2 is van már! (nekem)
-
knajf
senior tag
válasz
WhuntedDog #89 üzenetére
másik router vásárlása, ez a legfosabb router ever made.... by smc vagy bármi
-
knajf
senior tag
sos kérdés: két darab smc wbr14g2 routert hogy kötök össze vezeték nélkül? csak a WDS-hez írom be a két mac címet (''egyikbe a másikét, a másikba az egyikét'') és kész?
mert jelerősítőnek akarom használni
SOS! -
knajf
senior tag
válasz
Rommel6600 #79 üzenetére
ajánlom mindenkinek a linksys wrt54 -es routert, rommelnek igaza van telljes mértékben
-
knajf
senior tag
válasz
wirelesser #76 üzenetére
ha nem jó a bios a routerhez, akkor nem engedi frissíteni
-
knajf
senior tag
válasz
wirelesser #60 üzenetére
pontosan! ki kell baszni a picsába
és ez nem dúrva kifejezés!
nem baj hogy átneveztettem a topic címét? -
knajf
senior tag
válasz
hattorihanzo #56 üzenetére
aaaa! LOL!!!!!!!!!!!!!
-
knajf
senior tag
próbálok egy uppot, hátha segít fellendíteni a témát... vagy senki se veszi ezt az olcsó (remélem hogy nem de úgy néz ki) ócska rútert? (pedig nem is rút
)
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
remélem senkinek nincs kikötése azellen hogy átneveztessem a topicot a router problémáivá...
-
knajf
senior tag
jogos a felháborodás, nekem se segitett semmit, ugyanúgy nem lő át a router 10m-t, erről VIDEÓT KÉSZÍTETTEM!!!!! és ez irodában van... szal kéne hogy müködjön de 11megabitet épphogy viszi nagyon gyenge jelszinttel... és már mindent cseréltem kiv. routert! titkosítást meg se próbáltam az itt olvasottak alapján, illetve az extend range funkciót bekapcsolva ill kikapcsolva is kurva gyenge a jel erőssége... a minőség az hattyán.......
valaki monnyon valami biztatót! mit kéne és hogy állítani hogy működjön úgy mint egy linksys router legalább (jellövésre gondolok) -
knajf
senior tag
nektek ilyen problémátok nincs hogy iszonyat gyenge a jel? és gyakorlatilag két ajtót nem visz át (vastag fa) 10m után?!?!?!?! mert már kritikus hogy gyenge a jelerősség egy pár lépés távolságból... lefogadom hogy egy jobb minőségű linksys routerrel ilyesfajta problémáim nem lehetnének, csak ugye az sokkal többe kerülne... válaszotokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest