Új hozzászólás Aktív témák
-
knajf
senior tag
ez csak a v2 höz jó vagy a wbr 14g2 -simához is jó? mert 2 is van már! (nekem)
-
knajf
senior tag
válasz
WhuntedDog #89 üzenetére
másik router vásárlása, ez a legfosabb router ever made.... by smc vagy bármi
-
knajf
senior tag
sos kérdés: két darab smc wbr14g2 routert hogy kötök össze vezeték nélkül? csak a WDS-hez írom be a két mac címet (''egyikbe a másikét, a másikba az egyikét'') és kész?
mert jelerősítőnek akarom használni
SOS! -
knajf
senior tag
válasz
Rommel6600 #79 üzenetére
ajánlom mindenkinek a linksys wrt54 -es routert, rommelnek igaza van telljes mértékben
-
knajf
senior tag
válasz
wirelesser #76 üzenetére
ha nem jó a bios a routerhez, akkor nem engedi frissíteni
-
knajf
senior tag
válasz
wirelesser #60 üzenetére
pontosan! ki kell baszni a picsába
és ez nem dúrva kifejezés!
nem baj hogy átneveztettem a topic címét? -
knajf
senior tag
válasz
hattorihanzo #56 üzenetére
aaaa! LOL!!!!!!!!!!!!!
-
knajf
senior tag
próbálok egy uppot, hátha segít fellendíteni a témát... vagy senki se veszi ezt az olcsó (remélem hogy nem de úgy néz ki) ócska rútert? (pedig nem is rút
)
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
remélem senkinek nincs kikötése azellen hogy átneveztessem a topicot a router problémáivá...
-
knajf
senior tag
jogos a felháborodás, nekem se segitett semmit, ugyanúgy nem lő át a router 10m-t, erről VIDEÓT KÉSZÍTETTEM!!!!! és ez irodában van... szal kéne hogy müködjön de 11megabitet épphogy viszi nagyon gyenge jelszinttel... és már mindent cseréltem kiv. routert! titkosítást meg se próbáltam az itt olvasottak alapján, illetve az extend range funkciót bekapcsolva ill kikapcsolva is kurva gyenge a jel erőssége... a minőség az hattyán.......
valaki monnyon valami biztatót! mit kéne és hogy állítani hogy működjön úgy mint egy linksys router legalább (jellövésre gondolok) -
knajf
senior tag
nektek ilyen problémátok nincs hogy iszonyat gyenge a jel? és gyakorlatilag két ajtót nem visz át (vastag fa) 10m után?!?!?!?! mert már kritikus hogy gyenge a jelerősség egy pár lépés távolságból... lefogadom hogy egy jobb minőségű linksys routerrel ilyesfajta problémáim nem lehetnének, csak ugye az sokkal többe kerülne... válaszotokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videó stream letöltése
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest