Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Hővezető paszták
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
stigma
addikt
Nah, akkor kipróbálva, ha csak a gépre kötöm, router kimarad akkor tökéletes ezt kb 2-3 órán át kipróbáltam semmi gond, ha visszakötöm akkor nem 100%-an működik.
Ez annyit takar h valamikor elmegy a net, pedig nem is teljes sávszéllel töltök.
Oprendszer szerintem jó, kb 1 hónapos annak baja nem hiszem hogy lehetséges, utorrent vagy routerre gyanakodom. -
Vilmoskorte
tag
Nincs adsl router.Digi a szolgáltató (www.dmcc.hu), a házba bejön az optika, switch és mindenkihez húznak az utp kábelek, pppoe a kapcsolat. A routeren ami világít: power, wlan, wan és lan1. Sötét a pppoe/sdl led, ami gáz. Próbáltam 3 féle firmware-t, volt hw reset, újrakonfig. Szarik bele magasról. Ha nem javul, magasról fogom kidobni

-
Magnat
veterán
Nem WAP, hanem WPA.

Amúgy a MAC filtering sztem többet árt, mint használ .... önmagában csak a full-full amatőrök ellen véd (sőt még nekik is inkább kihívás), WPA mellé meg felesleges. Ráadásul ha egy új gépet (pl haver/barátnő notebookját) kell a hálóba beengedni, még macera is. Használj WPA+PSK-t egy 20 karakteres jelszóval és elmondhatod, h megtetted, amit lehetett, ahhoz képest, h wifin nyomulsz, relatíve biztonságban vagy. Azt ugye mondanom sem kell, a router admin passwordjét az első dolgod legyen megváltoztatni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos akkor sem jó, de kezdek arra gyanakodni, hogy a routerem kezdi magát megadni.