- Hobby elektronika
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
stigma
addikt
Nah, akkor kipróbálva, ha csak a gépre kötöm, router kimarad akkor tökéletes ezt kb 2-3 órán át kipróbáltam semmi gond, ha visszakötöm akkor nem 100%-an működik.
Ez annyit takar h valamikor elmegy a net, pedig nem is teljes sávszéllel töltök.
Oprendszer szerintem jó, kb 1 hónapos annak baja nem hiszem hogy lehetséges, utorrent vagy routerre gyanakodom. -
Vilmoskorte
tag
Nincs adsl router.Digi a szolgáltató (www.dmcc.hu), a házba bejön az optika, switch és mindenkihez húznak az utp kábelek, pppoe a kapcsolat. A routeren ami világít: power, wlan, wan és lan1. Sötét a pppoe/sdl led, ami gáz. Próbáltam 3 féle firmware-t, volt hw reset, újrakonfig. Szarik bele magasról. Ha nem javul, magasról fogom kidobni
-
Magnat
veterán
Nem WAP, hanem WPA.
Amúgy a MAC filtering sztem többet árt, mint használ .... önmagában csak a full-full amatőrök ellen véd (sőt még nekik is inkább kihívás), WPA mellé meg felesleges. Ráadásul ha egy új gépet (pl haver/barátnő notebookját) kell a hálóba beengedni, még macera is. Használj WPA+PSK-t egy 20 karakteres jelszóval és elmondhatod, h megtetted, amit lehetett, ahhoz képest, h wifin nyomulsz, relatíve biztonságban vagy. Azt ugye mondanom sem kell, a router admin passwordjét az első dolgod legyen megváltoztatni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sweet.tv - internetes TV
- Medence topik
- Napelem
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest