- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
viszont akkor meg újra kell konfigolni az egészet, amivel meg nem akarok újra szopni, mert mikor elkezdtem, akkor először az usbs wifi vevő nem tudott kapcsolódni, meg utána már simán kábellel is szar volt.. Ha a config filet lementem, az firmware frissítés után használható, vagy inkább ne?
-
stigma
addikt
Nah, akkor kipróbálva, ha csak a gépre kötöm, router kimarad akkor tökéletes ezt kb 2-3 órán át kipróbáltam semmi gond, ha visszakötöm akkor nem 100%-an működik.
Ez annyit takar h valamikor elmegy a net, pedig nem is teljes sávszéllel töltök.
Oprendszer szerintem jó, kb 1 hónapos annak baja nem hiszem hogy lehetséges, utorrent vagy routerre gyanakodom. -
Vilmoskorte
tag
Nincs adsl router.Digi a szolgáltató (www.dmcc.hu), a házba bejön az optika, switch és mindenkihez húznak az utp kábelek, pppoe a kapcsolat. A routeren ami világít: power, wlan, wan és lan1. Sötét a pppoe/sdl led, ami gáz. Próbáltam 3 féle firmware-t, volt hw reset, újrakonfig. Szarik bele magasról. Ha nem javul, magasról fogom kidobni
-
Magnat
veterán
Nem WAP, hanem WPA.
Amúgy a MAC filtering sztem többet árt, mint használ .... önmagában csak a full-full amatőrök ellen véd (sőt még nekik is inkább kihívás), WPA mellé meg felesleges. Ráadásul ha egy új gépet (pl haver/barátnő notebookját) kell a hálóba beengedni, még macera is. Használj WPA+PSK-t egy 20 karakteres jelszóval és elmondhatod, h megtetted, amit lehetett, ahhoz képest, h wifin nyomulsz, relatíve biztonságban vagy. Azt ugye mondanom sem kell, a router admin passwordjét az első dolgod legyen megváltoztatni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged