- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
az általad beírt part number (751.7704) alapján néztem a firmware verziót, a típus elírása nem okozott problémát...
egyik ismerősnek az általad leírt probléma volt, és minden nod verzió mellett lassú volt és akadozott a böngészés, ha torrent is futott, de mióta eset smart security van neki - nagyot nem akart váltani -, azóta nincs problémája! -
igaz, hogy az smc routerek nem arról híresek, hogy nagyon bírják a terhelést - főként a régebbi szériásak - de lehet, hogy nem a router a hibás, nod - főként ha régebbi verziós - helyett más védelemmel is próbáld ki, mert a nod is képes ilyen problémát előidézni!
mellesleg ezen router esetében nincs újabb firmware a gyártó letöltési részlegében! -
macikos
addikt
Az, hogy sokszor szerepel egy port, az nem gond. 80-as főleg nem.
Esetleg még próbáld ki ezt: [link]
A másik meg, hogy ha nem megy a net, akkor az is gond lehet, hogy nem oldja fel a DNS címeket a router (sokszor előfordul). Ezért próbáld ki azt, hogy a Hálózati helyekre jobb gomb, Helyi kapcsolat jobb gomb és a TCP/IP beállításoknál írd be DNS szervernek a szolgáltatód DNS szerverének a címét. Ezt kiírja a router is a főoldalán.
-
macikos
addikt
Nekem is ilyen routerem van, azzal a különbséggel, hogy nekem az első változat van, tehát 751.8097.
Nálam a legújabb FW, ami az 1.19 használhatatlan volt, 1.16 viszont szuper. A te routeredhez a v2.06 a legújabb, ez kb. az 1.19-nek felel meg. Tehát tedd vissza a v2.04-et.Nem tudom, hogy számít-e, ahogy felrakod, de én úgy csinálnám, hogy előtte a router hátulján a gombbal resetelek. Utána felrakom a v2.04-et. Amikor kész, akkor megint reset. Beállításokat megcsinálni, ha kész vannak, akkor csak kihúzni a konnektorból, hogy újrainduljon.
Az oldalak valószínűleg azért nem jönnek be, mert túl sok a kapcsolat,ezért érdemes átállítani a kapcsolatok max. számát mondjuk 100-ra.
Letöltöd [link] az Event ID 4226 Patcher -t, kicsomagolod, majd csökkentett módban elindítod és az alapértelmezett 10-et átírod 100-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest