Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Megelégeltem a napi 8-10 szakadást és vettem egy TP-Link 741ND-t. Amióta az van, egyszer se szakadt a netem...
A régi routertől pedig méltóképpen elbúcsúztam: [link]
Hogy bírtam ki 5 évet ezzel a sz*arral, nem is tudom..
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Naponta sajnos többször is szakad a netem. A probléma az, hogy utána nem csatlakozik újra a router, csak akkor ha kihúzom a tápot. Hol lehet beállítani, hogy x idő után restartolja magát?
-
Motion_Blur
félisten
Van egy G2-es routerem, és már jó ideje bizonyos időpontokban szakította a netet (általában este 8 és 11 között, gyakorlatilag pár percenként). Folyamatosan ledobált msn-ről, megálltak a firefoxos letöltések, stb...
Nagyon sok mindent kipróbáltam a beálllításoknál, de ami megoldotta a problémát: firmware 1.09. Mióta upgrade-eltem, azóta minden frankó.
Azért írtam le, hogy ha valaki ilyennel szív, hamarabb találjon megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest