Új hozzászólás Aktív témák
-
g_miki
csendes tag
válasz
CortezX #1978 üzenetére
szia!
Van újabb firmware erre a cuccra? nekem a wifi nem megy. Megcsináltam mindent, egy napig jó volt, aztán wifin keresztül már csatlakozni sem lehet a routerre, nemhogy netezni.. köszi előre is!
Ja, ami még nagyon vicces az az, hogy nem tudom beállítani, hogy jelszót kérjen ha wifin akarok csatlakozni. Megadom a jelszót, elmenttete vele, és nem kéri mikor csatlakozok..
Nagyon jó cucc! -
válasz
CortezX #1978 üzenetére
Törölni kell a SERVICE NAME-t, ne írj oda semmit! Nekem is ezt volt a baj, de ez megoldotta. Túl boldog akkor se leszel vele, mert szabálytalan időközönként lefagy a picsába. Lehet, hogy túlmelegszik, nem tudom, de mindig akkor dobja el magát, mikor játszanék. 220-ból kihúzom, bedugom, újra megy. Van, amikor meg gond nélkül működik, de a vége az lesz, hogy szétb***om egy kalapáccsal. Ja, nekem WBR14T-G-m van, lehet, hogy a G2 már jobb, de hogy SMC-t többet nem veszek, az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged