- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
Tegnap este elkezdtem külföldi forumokon kudakodni hátha találok valami megoldást a msn szakadás problémára. Az az igazság, hogy gyakorlatilag egy helyen találtam ilyen problémát de az is WBR14T-G tipussal volt és frimware frissités megoldotta. Magyar oldalakon pedig jópárat találtam, mint itt ''nálunk '' is. A Gaim nevű programmal nem volt szakadás. Igy ara gondoltam, hogy mivel más országokban jól müködik a router valami nyelvi probléma lehet a hátérben. Nekem angol Xp-m van igy a windows-t kilöttem, maradt a msn. Leszedtem tegnap este egy angol verziót 8.1 beta-t. Nem akarom elkiabálni de azóta nem lépett ki a msn-ből nálam se és a havernál se aki wifi-n kersztül csatlakozik a routere. Jó lenne ha minél többen kiprobálnátok, hogy lássuk mi helyzet valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest