Új hozzászólás Aktív témák
-
GanXstaZ
tag
Hello!
Megynertem a Pr telecomot szolgáltatónak és routerrel szeretném a cuccost wifire kitenni.
A gond: router közbeiktatásával már nincs net, hubként és wanos kapcsolattal sem. Clone mac adress megvolt szintén semmi. Felhívtam az üf-et de elhajtottak mint a picsa. Mondjuk meg se lepődtem ritka paraszt egy társaság egyszer még bemegyek hozzájuk és elküldöm a picsába a bandát. (mondom mindezt az után hogy több mint 1 hónapba telt a net bekötése nekik)
Szóval router beállításra várnék használható ötleteket.
SMC WBR14-G2 van tudom lehet már ez is gond lehet de jelenleg úgy nézem nem biztos menni fog másikkal is. Amennyiben valakinek sikerült már ezt megoldani bármilyen más kábelnettel, írjon már valamit akár veszek másik routert is ha kell csak működjön
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest