- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Nekem is lenne egy kisebb problémám (vagyis 2)
1, Egy Játékhoz szoktam public szervert futtatni, amíg nem volt routerem simán működött a dolog, most viszont érdekes dolgokat csinál (természetesen Advanced/NAT/virtual server/ Port forward-olva vannak a játék által használt portok).
Tehát elindul a szerver, megjelenik a játék és egyéb szerverkeresőkben is, működik a web admin része, sőt feltudnak menni az emberkék gamelni, viszont ha énis felmegyek, engem 2-3 perc múlva kidob a játékból....
Röviden ennyi a problémám....
(előtte egy smc 7004wbr routerem volt, a beállításai ugyanezek voltak, azzal működött normálisan a szerver)
2, Szoktam használni a wifi részét is, azt hogyan lehet levédeni, hogy csak az kapcsolódjon rá akit én szeretnék, illetve ha olyan is rajta van, akit nem szeretnék azt hogyan vágom le
Az elejére talán megtaláltam a megoldást: a router wifi beállításainál, ha jól láttam lehet MAC-adresszeket rendelni a routerhez ez a jó megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest