Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Nekem is lenne egy kisebb problémám (vagyis 2)
1, Egy Játékhoz szoktam public szervert futtatni, amíg nem volt routerem simán működött a dolog, most viszont érdekes dolgokat csinál (természetesen Advanced/NAT/virtual server/ Port forward-olva vannak a játék által használt portok).
Tehát elindul a szerver, megjelenik a játék és egyéb szerverkeresőkben is, működik a web admin része, sőt feltudnak menni az emberkék gamelni, viszont ha énis felmegyek, engem 2-3 perc múlva kidob a játékból....
Röviden ennyi a problémám....
(előtte egy smc 7004wbr routerem volt, a beállításai ugyanezek voltak, azzal működött normálisan a szerver)
2, Szoktam használni a wifi részét is, azt hogyan lehet levédeni, hogy csak az kapcsolódjon rá akit én szeretnék, illetve ha olyan is rajta van, akit nem szeretnék azt hogyan vágom le
Az elejére talán megtaláltam a megoldást: a router wifi beállításainál, ha jól láttam lehet MAC-adresszeket rendelni a routerhez ez a jó megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő