Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Azota lett egy ujabb stable (mar eleg reg ota a 14.2) Van egy non-official mini-iso ami esetleg a kolleganak is jo lenne, azonban amiert nincs dependencies check, elotte jo sok doku-t kell atolvasnia, hogy megtudja milyen csomaghoz mit kell forditani.. Igen a slackpg vagy slpkg is egy teljesen jo 3rd-party tool, csak semmikepp sem cutting edge.
-
inf3rno
nagyúr
Na ide is elfutottunk.
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.