Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a billentyukiosztast valoszinuleg azert adta be ketszer, mert megkerted ra

a fomenuben levo menupontokon csak szepen sorban vegig kell menni
a felugro ablakokat el kell olvasni, altalaban egyertelmu a valasz (segit is hogy ki tudd valasztani mi kell neked), de ezeket kesobb is beallithatod (pl. halozatot, stb)
a cd-t meg lehet azert nem talalta, mert mas telepitesi forrast adtal meg neki (halozat, stb)a wikit majd meglatjuk, egyelore igy is baromi keves idom van, dolgozom, most vallaltam be egy maszek melot, meg Battlestar Galacticat is kene neznem

Zcoyote: hm, erdekes, ilyennel meg nem talalkoztam, pedig egy-ket Slackit telepitettem mar...
IDE-s vagy SATA-s az olvaso? utobbival nem probalkoztam meg, elkepzelheto hogy van vele valami bug...
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Blu-ray lejátszók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest