Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos itt vagyok, és újfent jó és rossz híreket is hozok

Jó hír:
- még mindig fenn van a HDD a Slack
Meg megy is.
- A lilo-t röhögve összehoztam. Tudnám ezt miért hívják ''expert'' módnak
Egyébként rájöttem: azért nem ismerte fel alapból, mert a Win-es partícióm NTFS-es, míg ő csak FAT-ot keres
Viszont az a szöveg, amikor azt mondja, hogy adjunk nevet a bootolandó part.-nak, az nagyon tetszik
''Linux might not be a bad choice''
Rossz hír:
- net nuku. adsl-setup lefut, beállít, adsl-start-ra meg connection time out (illetve egyszer valami más hibát írt ki). Próbálkoztam mindkét IP címmel is.
Nem tudom, hogy az ide tartozik-e, de azt tudom, hogy az installálás közben a ''network'' rész beállítása eléggé kínai volt nekem
Itt mindent alapon hagytam...lehet, hogy itt rontottam el valamit? (a hálókártyát felismerte)
- hang nuku. majd felrakom a saját drivert a hangkártyához, csak ahhoz meg kéne a kernel. Ugyebár az most a floppyn van. Ezt kéne valahogy összehozni. Az a baj, hogy már a floppyt sem tudtam bemountolni. Nem tudom /dev/mit írjak? (a kernel más miatt is fog kelleni, pl. joystick, vmware szóval ezt mindenképp összekéne hozni)
- Illetve van az a 2. Slack CD. Arról mit is kell felrakni (ha jól emlékszem a KDE-hez a magyar cuccokat? Melyik package-ek ezek)?
Egyelőre ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg megy is.
Egyébként rájöttem: azért nem ismerte fel alapból, mert a Win-es partícióm NTFS-es, míg ő csak FAT-ot keres
''Linux might not be a bad choice''