Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

Nos itt vagyok, és újfent jó és rossz híreket is hozok :) :(

Jó hír:
    - még mindig fenn van a HDD a Slack :)) Meg megy is.
    - A lilo-t röhögve összehoztam. Tudnám ezt miért hívják ''expert'' módnak :U Egyébként rájöttem: azért nem ismerte fel alapból, mert a Win-es partícióm NTFS-es, míg ő csak FAT-ot keres :U Viszont az a szöveg, amikor azt mondja, hogy adjunk nevet a bootolandó part.-nak, az nagyon tetszik :D ''Linux might not be a bad choice''

Rossz hír:
    - net nuku. adsl-setup lefut, beállít, adsl-start-ra meg connection time out (illetve egyszer valami más hibát írt ki). Próbálkoztam mindkét IP címmel is.
    Nem tudom, hogy az ide tartozik-e, de azt tudom, hogy az installálás közben a ''network'' rész beállítása eléggé kínai volt nekem :( Itt mindent alapon hagytam...lehet, hogy itt rontottam el valamit? (a hálókártyát felismerte)

- hang nuku. majd felrakom a saját drivert a hangkártyához, csak ahhoz meg kéne a kernel. Ugyebár az most a floppyn van. Ezt kéne valahogy összehozni. Az a baj, hogy már a floppyt sem tudtam bemountolni. Nem tudom /dev/mit írjak? (a kernel más miatt is fog kelleni, pl. joystick, vmware szóval ezt mindenképp összekéne hozni)

- Illetve van az a 2. Slack CD. Arról mit is kell felrakni (ha jól emlékszem a KDE-hez a magyar cuccokat? Melyik package-ek ezek)?

Egyelőre ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák