Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Izé. Ha utána olvasol a régebbi írásaimnak akkor felkészülhettél volna, hogy a slack nem talál ki semmit helyetted
Mindent meg lehet oldani szépségesen.
Türelmetlen voltál. Ami nem baj ugyan, de a slacknál inkább hátrány
Jó linuxozást mandrake-kel és ha úgy döntessz, hogy neki ugrassz akkor kérdezz előtte, és leírom, hogy mit mikor minek és miért
Nekem érdekes módon kegyetlen szépek a betűk, megy az egérgörgő és még hang is van. Sőt még tv-t is nézek. Szóval királyság az egész, persze ezt nem adta ingyen. Sok-sok időmbe került mire szépen leírások alapján bekonfigoltam, de legalább tudom, hogy mit és hogyan lehet csinálni.
Sok sikert a linuxozhoz, bármilyen disztrib is legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindent meg lehet oldani szépségesen.
Jó linuxozást mandrake-kel és ha úgy döntessz, hogy neki ugrassz akkor kérdezz előtte, és leírom, hogy mit mikor minek és miért