Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Izé. Ha utána olvasol a régebbi írásaimnak akkor felkészülhettél volna, hogy a slack nem talál ki semmit helyetted
Mindent meg lehet oldani szépségesen.
Türelmetlen voltál. Ami nem baj ugyan, de a slacknál inkább hátrány
Jó linuxozást mandrake-kel és ha úgy döntessz, hogy neki ugrassz akkor kérdezz előtte, és leírom, hogy mit mikor minek és miért
Nekem érdekes módon kegyetlen szépek a betűk, megy az egérgörgő és még hang is van. Sőt még tv-t is nézek. Szóval királyság az egész, persze ezt nem adta ingyen. Sok-sok időmbe került mire szépen leírások alapján bekonfigoltam, de legalább tudom, hogy mit és hogyan lehet csinálni.
Sok sikert a linuxozhoz, bármilyen disztrib is legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Toma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars rajongók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent meg lehet oldani szépségesen.
Jó linuxozást mandrake-kel és ha úgy döntessz, hogy neki ugrassz akkor kérdezz előtte, és leírom, hogy mit mikor minek és miért