Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínű nem egyformán használjuk mobilon a fórumot, én csak a felső sávban lévő gombokkal elérhető topikokat szoktam végig böködni, ahol van olvasatlan, és tök jó, hogy mindig ott van, nem kell görgetnem érte sehova, se fel, se le. Véleményem szerint nem takar sokat, de amíg nem volt rajta semmi, addig én is userstyle-lal eltüntettem onnan. Eddig amúgy mobilon is a ph asztali nézetét használtam, ahhoz képest sokkal kényelmesebb a topikok közt ugrálni és olvasgatni.
Asztali böngészőben pedig az a "30%" nagyjából egyetlen hozzászólást jelent legtöbbször...
Fototrend vs PH
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest