Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JossyFavo90
csendes tag
válasz
rob210 #11168 üzenetére
Hát az biztos hogy el van szakadva, mert van ugye egy manuális pecek a pumpán és amikor lenyomom, ott marad nem jön vissza mint ahogy anno...
Vagy valami rúgó tört volna el benne, de akkor miért szakította volna el a membránt...
Ha már kopott úgy hogy dolgozhatna túl, inkább lassabb lenne szerintem.
Mert ugye ez olyan elven működik, hogy van egy benyúló rész a motorhoz amit egy bütykös tengely mozgat.
A pumpa felszerelve úgy van, hogy tömítés+távtartó+tömítés.
Nos azon gondolkodtam most el, hogy ez a távtartó több méretben is kapható, mert mikor kértem a pumpához tömítést láttam vékonyabbat (nekem vastagabb van) de lehet ez típusoként változik, de mivel nekem már vastag van fent, ezért ugye távolabb van az a bizonyos benyúló rész a bütyköstengelytől és így nem dolgozhatna rá, csak ha közelebb lenne, akkor lenne gyorsabb. De ha butaságot mondok, szóljatok, de így gondolom, biztos szedtétek már szét az AC-t.
Van igazság a gondolatmenetemben, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest