Új hozzászólás Aktív témák
-
bartal996
tag
válasz
GoldhandRent #706 üzenetére
Érdekesnek tűnik.. A specifikációk alapján nyilván elég brutális, főleg ezért az árért.. De nem fűzök személy szerint hozzá sok reményt... Aztán kitudja.. Majd akkor lehet csak róla mondani valamit, ha megjelent, és eltelt 1-2 hónap. Előrendelni szerintem zsákbamacska lenne, még szinte SJ5000 nél is az volt.. De rendeld meg aztán próba cseresznye, majd mond el a véleményeidet róla!
-
bartal996
tag
válasz
maj-viktor #607 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavartak a hsz-eid, sőt sokat segítettek(amugy gopros posztokkal, trükkökkel is tele van a fórum azokat nem érdeklik.. :/) .. Szerintem a józan ész logikáját vallod...
-
bartal996
tag
-
bartal996
tag
Szia!
Ez egy SJ5000 topik!!!Semi köze se az sj4000 hez(na jo egy pici) se z as20-hoz.!!
Amúgy miértnem olvasol vissza az AS20-as topikban? Egyénként nekem is az van.. A szín telítettsége, meg h 60fps el vesz fel, jobb.. viszont sj4000 élesebb és van kijelzője.. de ezt már 4x 5x kifejtették sokal bővebben ott. nemértem miért nem megy ez egyeseknek...
-
bartal996
tag
válasz
-Mosquito- #582 üzenetére
Felénk van még 18 darab
HOlnap veszek is egyet
-
bartal996
tag
válasz
maj-viktor #568 üzenetére
Viktor!!!
Kérhetnék tőled egy 'raw' , vágatlan videót ami as20 al készült légyszives?? elég lenne 1 perc is. És feltöltenéd valami filemegosztóra pls(pl.:mediafire)?
KÖSZI!! -
bartal996
tag
válasz
maj-viktor #563 üzenetére
Fáj a szívem...
És szerintetek ez a sony as20 ez jobb mint egy sj5000 plus? Képe talán ugyan az.. de ez mégiscsak sony.. Vélemény?
-
bartal996
tag
És nincsen hozzá ilyen extended battery?? 4000 hez volt, ha jóltudom.. De ez a 40 perc valami györtelem.. szégyen..
-
bartal996
tag
válasz
Kolondrum #449 üzenetére
Most akkor a csomagban mégsincs benne? Vagy az csak a plussosban van? ja és jók lettek a videók!
De amikor a sötétedést csináltad a bal felső sarokban az a fekete cucc az az ablak, vagy a tok? Meg az most tényleg igaz, ha fényképezel akkor látszik a tok?
Ha ez tényleg igaz akkor nagyot csalódtam bennük... :/
-
bartal996
tag
válasz
-Mosquito- #340 üzenetére
Detto...
pacsi!
-
bartal996
tag
Meg nagyobb a kijelzője.. kb ennyi amit érdemes megemliteni.. Kicsit elkapkodtad nem?
-
bartal996
tag
Nyomjad Gery!!!!!!!
-
bartal996
tag
P*csába.. eladtam az sj4000 em még novemberben, mert ugye a hivatalos megjelenési dátum dec1. volt. Mondom majd veszek egy ilyet ugyis mindjárt megjelenik.. Erre..
Már bánom, h eladtam, de azért ezek a kínaiak is bevehetik. Nemhiszem el, hogy ennyi idő alatt nemtudják már megcisnálni.. Ráadásul náluk januárban van valami ünnep, tehát ez a hónap is kilőve..
-
bartal996
tag
válasz
GeryGreyhoun #162 üzenetére
Ohh baszki... :/ Ez azért durva. Írta más is régebben h előrendelt, gondolom már ő is megkapta. Nála nincs ilyen problem?? Esetleg nem lehet, hogy a tiéd pont hibás?? majd írj, hogy mit írt vissza a gyár
Ja és egyik videón láttam, hogy menüben van olyan menüpont h "Update firmware" és wifin keresztül lefrissíti. Ezt nem próbáltad még?Egyébként ha emlékszik valaki az sj4000 is bugos rosseb volt. Ott fehér képernyő volt amint bekapcsoltad. Kijött egy firmware és minden happy. Szerintem itt is hasónló lehet nem kell beszarni
Legjobbakat. -
bartal996
tag
válasz
GeryGreyhoun #129 üzenetére
Juhuu mar kivancsian varjuk! 👌 "tapogatos" unboxing videot is akarsz majd csinalni?
-
bartal996
tag
válasz
Real_Necro #121 üzenetére
Ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy ezt sj5000 el vették fel?
-
bartal996
tag
Hmmm itt van egy újabb sj5000(?) el készített videó. Ez nekem már sokkal szimpatikusabb, mint az első "sárga városos" videó. Csak a színek még mindig valahogy olyan komorak mint sj4000 nél..
Nem?
[VIDEÓ] -
bartal996
tag
válasz
-Mosquito- #98 üzenetére
Én nem izgulok he
Csak az észrevételeimet osztottam meg. Amugy meg biztos lehet majd ebből si venni csak magát a kamerát, mint sj4000 nél. Tehát mégsem annyira mindegy a tok valakinek
-
bartal996
tag
Új videó a készülékről!
[link]
Úgy néz ki hogy tényleg nem lesz jó rá az sj4000 tokja.. Viszont holnap elseje!! Remélhetőleg kapunk majd sok sok videót -
bartal996
tag
Fúúú gyerekek csak engem idegesit kvára ez asok hamisitás?? még meg se jelent az sj5000, de már több mint 4 fajta sj5000 ként szereplő kampot lehet kapni, SŐT már van sj6000 is....
De legalább már csak 6 ot kell aludnunk az új kameráért
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest