- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ciccuka #15210 üzenetére
Basszus árulják még ezeket...?
Nekem még mindig van itthon régről egy 4000+, az is tudta már 2K-t. Nagyon gyengék amúgy ezek a kamerák. Régen is azok voltak, de most aztán meg pláne. Nekem amúgy talán kb minden modelljük megvolt. Ha jól emlékszem akkor egy sj9 strike után került hozzám egy gopro 6 vagy 7 (már nem emlékszem). Teljesen más dimenzió volt képben és hangban egyaránt.Tök gopro ellenes voltam addig, de onnan megváltozott a véleményem.
Most 2024-ben meg ezek a kamerák, hát nem tudom...Oké, olcsók meg minden, de szerintem a mai legolcsóbb okostelefonok között sincs olyan ami ezeknél rosszabb videót venne fel. Aki kicsit is komolyabban gondolkodik motoros-biciklis vagy bármilyen más videók készítésében, az már nem foglalkozik ezekkel. Persze ez csak az én véleményem.
Pedig mondom, sokáig nagy SJ fan voltam. Csak aztán levettem a szemellenzőt és félretettem a mások által sugallt előítéleteket, a régebben agyon ekézett drágább akciókamerákkal szemben.
És ma már a gopro mellett van jó pár más alternatíva is (dji stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest