Hirdetés
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Blu-ray írót?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gleatcher
aktív tag
Az valszeg uaz volt mint nekem. Iszonyatos hang volt, az biztos. azóta nem merek tápot cserélni

A display linkje:
Bővebben: link
A garit meg tényleg próbáld meg, de sztem nem sok sikerrel jársz,de legyünk optimisták...
Jó táp az, kár érte...
Amúgy nekünk is aznap durrant el...Nagyon lehangoló volt, de nekünk így nézett ki:
Át lett kapcsolva 110V-ra, majd bekapcs gép--->qrva nagy durr, bizti leverve, töksötét. Táp kihúz, bizti vissza...Táp bedug...és az alaplapi led világít, tehát elvileg semmi baja!!!!!Előtte persze vissza 230V-ra...Megint PUKK...
Ezután már nincs led, csak olvasgatás.
Be volt dugva a táp a konnektorba, majd olvasgatok és hallok valami kicsi sistergő hangot. lenézek és fél pillanat múlva sűrű fehér égett szagú füst lepte el a szobát. Rohantunk bizti lekapcsolni, meg kerestük a poroltót.A kondi szépet füstölt...
Most 4k-ért meg lett javítva, cserélve lett 2 kondi és 3 hónapig ment, majd sípolt ezerrel. Most visszavittem displaybe garisan, mostanra várható a készülés...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest