Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazallus
tag
-
Vazallus
tag
S51 szigorúan melegen az van,hogy alacsony fordulaton bezabál és utána alig akar menni,felpörögni. De ha pörög és húzom neki akkor nincsen semmi gond megy mint a meszes de aztán alacsony fordulaton meg meghal. Karbi a kissúberes 16N3-4, gyújtás tökéletes,szikra nonstop van.
Viszont a gyertyakép valamiért nem őzbarna hanem fekete,kormos. A súbertű középen van! A keverékcsavar(szívótoroknál) jól bevan állítva,gyári értéken van, kipróbáltam több állásponton is hátha ott van baj de nem az, bárhogy tekertem ettől nem lett jobb így visszaállítottam a normálra, úgyhogy ez biztos jó. Úszószintet elvileg jó beállították de azt viszont nem néztem. Lehet rossz a benzinszint azért fullad alacsony fordulatnál? Más egyéb szerintetek? -
Vazallus
tag
Van egy 51-es Simsonom N-es blokkal. A lényeg,hogy hidegen szép hangja van nagyon, viszont bejáratás után mikor megyek vele már pár km-t és már meleg a henger akkor alapjáraton nagyon ciripel.Minél forróbb a henger annál jobban hallani, és szinte biztos a hengerből jön. Az előző tulaj elvileg felújította a blokkot,de sajna már nincs meg az elérhetősége,hogy megkérdezzem mit csinált rajta amiből kitudnám nyomozni mi is lehet a ciripelés forrása. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest