Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
Persze kuplungolásnál húztam is a gázt, mert egyébként szerintem le is állt volna.
Mifelénk kisvárosban nemigazán lehet válogatni alkatrészekből sajnos, amit hozat a kisbolt az van, de azt mondja hogy jó minőségű utángyártott, mert ha valamire panaszkodnak többen akkor elvileg olyat nem hozat és néz helyette másikat.
Jó, énis ezt mondanám hogy fasza minőség, ha én árulnám....Nekem Simsonba mindig 2 fajta gyertya volt és mondhatni soha nem vacakolt. ( BriskN15YC és NGK BP6HS)
12-13 éve folyamatosan van Simsonom mindig ilyen gyertyákkal használtam őket.
Előtte is Simsonoztam, de akkor még fateré volt és csak hajtottam, nem nézegettem miből milyet vesz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Smart home kiarusitas
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest