Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
Lehet 6v az alaplapod. A képen látható motorban, amit vettél 6v-os volt a rendszer. Nézd meg az egyenirányítót az oldaltáskában, abból rögtön kiderül, hogy 6 vagy 12V a rendszer.(Persze ez csak akkor igaz, ha az alaplapon a tekercseket nem csereberélték át. Ilyenekkel is gyakran találkoztam, hogy a gyújtást áttették 12-re a többi maradt 6-on és fordítva.) 12V-os rendszereknél meg rengeteg fényszóró tekercs volt, többféle teljesítménnyel. Attól függött, hogy milyen fényszóróval szerelték. Én a hátsó világítást mindig aksira teszem. Elég kicsi a teljesítménye alap esetben, ezt nagyobbra cserélem és akkor világít rendesen, és akkor ennek a teljesítménye is megmarad a másik két izzónak ~5W. Van egy Schaltplan app, elég sok Simson bekötése benne van. Viszont a 12V-os bekötése némely esetben nem tartalmaz parkír fényt. Német oldalakon nézegettem én is Led-es alternatívákat, de nem nagyon van. Inkább kidobják az egész cuccot és Vape gyújtást-világítást szerelnek be és ez minden problémát megold.
Itt nézz szét tekercs ügyben, elég jó az adatbázisuk. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest