Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Nah.
Jelentem van egy kis fény az alagút végén és még nem dudál
Túl vagyok egy kuplung lamella sor-váltóolaj-gyútótrafó-kondenzátor-gyújtótekercs-állórészvezeték-főtengely-henger-dugattyú szett-blokkban skf csapágysor plusz szimeringszett-fékbovdenek cserén, jelenleg bejáratós a 60as motor, mindez potom 40k körül saccra
Most beindult végre, mgy, nem dadog, tesztek következnek. Tervezem még MZ kondenzátor beszerzését, az 500 voltost akarom beletenni, ugyanaz a farád, de így nagyobb erejű a szikra képzés állítólag, illetve elmotorozok majd még egy gyertyáért 20Km-et, ott vettem az NGK BP6HS gyertyát, nem mai, csere éretnek saccolom.
A tőcsavarok le lettek cserélve M-asra, mert az eredeti kiszakadt a blokkból, végig fúrtam a hengert 9.5-es fúróval, illetve a hengerfejet is (az új nullkilométerest, rezgett is egy kicsit a gatya, kézi fúró, lábközt a henger, oszt toljad
). A hengert a kipufogó csonk menet sérülése miatt cseréltem le, venni akarok menet javítót hozzá, beszélek esztergályossal, hátha tud valami megoldást a hibára, maga a hüvely kiváló állapotban van.
Ebben az árban egyébként csak a blokkba a csapágysor a szimeringekkel volt 10.800 Ft, a dugattyúszett 3200, a henger 8800 az új gumi tüskékkel együtt, a főtengely 10 ezer, a gyújtásra költöttem (tekercs-kondi-trafó) 6 ezret. Lehet mondani, hogy ennyiért vehettem volna másik motort, blokkot kompletten, de "ssar" helyett inkább megcsináltam a sajt "ssaromat"
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). A hengert a kipufogó csonk menet sérülése miatt cseréltem le, venni akarok menet javítót hozzá, beszélek esztergályossal, hátha tud valami megoldást a hibára, maga a hüvely kiváló állapotban van.