Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Nah.
Jelentem van egy kis fény az alagút végén és még nem dudál
Túl vagyok egy kuplung lamella sor-váltóolaj-gyútótrafó-kondenzátor-gyújtótekercs-állórészvezeték-főtengely-henger-dugattyú szett-blokkban skf csapágysor plusz szimeringszett-fékbovdenek cserén, jelenleg bejáratós a 60as motor, mindez potom 40k körül saccra
Most beindult végre, mgy, nem dadog, tesztek következnek. Tervezem még MZ kondenzátor beszerzését, az 500 voltost akarom beletenni, ugyanaz a farád, de így nagyobb erejű a szikra képzés állítólag, illetve elmotorozok majd még egy gyertyáért 20Km-et, ott vettem az NGK BP6HS gyertyát, nem mai, csere éretnek saccolom.
A tőcsavarok le lettek cserélve M-asra, mert az eredeti kiszakadt a blokkból, végig fúrtam a hengert 9.5-es fúróval, illetve a hengerfejet is (az új nullkilométerest, rezgett is egy kicsit a gatya, kézi fúró, lábközt a henger, oszt toljad
). A hengert a kipufogó csonk menet sérülése miatt cseréltem le, venni akarok menet javítót hozzá, beszélek esztergályossal, hátha tud valami megoldást a hibára, maga a hüvely kiváló állapotban van.
Ebben az árban egyébként csak a blokkba a csapágysor a szimeringekkel volt 10.800 Ft, a dugattyúszett 3200, a henger 8800 az új gumi tüskékkel együtt, a főtengely 10 ezer, a gyújtásra költöttem (tekercs-kondi-trafó) 6 ezret. Lehet mondani, hogy ennyiért vehettem volna másik motort, blokkot kompletten, de "ssar" helyett inkább megcsináltam a sajt "ssaromat"
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Újabb mérföldkő: 2 millió felett a Metal Gear Solid Delta
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A hengert a kipufogó csonk menet sérülése miatt cseréltem le, venni akarok menet javítót hozzá, beszélek esztergályossal, hátha tud valami megoldást a hibára, maga a hüvely kiváló állapotban van.