Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mini-ITX
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
Helo mindenkinek!
Bocs,h eddig ritkán néztem a fórumot,de tanulás a félévre stb...
Lenne egy kérdésem:
Van 1 családom,3 gyerekem van,már tinédzserek mind,és *5-ösök a suliban,de az anyjuk vágya pedig az,hogy legyen mind a 3 stréber,ezt hogy lehet megcsinálni?mivelhogy alapból stréber az összes gyerek,ennél stréberebbek nem lehetnek,vagy igen?!ha lehetséges,tudnátok választ adni,mivelhogy az anyjuk életcélmutatója egyenlő a nullával és közeledik a szülinapja!
(am a 4 kívánsága pedig az,h legyen gyereke,de én meg nem akarom,h szüljön,mert 1 részt nincs hely a házban,másrészt,nem akarom,hogy öregen nevelje a gyereket)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(am a 4 kívánsága pedig az,h legyen gyereke,de én meg nem akarom,h szüljön,mert 1 részt nincs hely a házban,másrészt,nem akarom,hogy öregen nevelje a gyereket)