Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atiker
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Kedves Proton79, egy logitech Formula Force GT-t használok, ami a tiéd elődje. Minden téren ugyanazt tudja, azt hiszem az EX-en több gomb található. Régebben tökéletesen működött a játék. Most is csak a Quick Race-nél van probléma, azon belül is akkor amikor elindul a verseny. Még olyan is akad nagy ritkán hogy jól működik, de pl rokonomnak már egyszer előjött a probléma egy event alatt is. Próbáltam billentyűvel, egérrel, tehát nem a kormányban van a hiba, illetve leírtam az előző hsz-ben is, összes simrace-es havernál megfigyeltem a jelenséget. Valaki észre sem vette, mert pl nem csúsztatja direkt az autót, valaki egyből kiszúrta h valami nincs rendben. Ha te alapjáraton is speed s.steeringet használsz akkor nem fogod észrevenni a különbséget, de én szeretem mindig kihasználni a teljes kerékelfordulást, mert ha driftelni akarok, máshogy nem működik a dolog
Köszi a hozzászólást! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Dobosok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a hozzászólást! Üdv