- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atiker
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Kedves Proton79, egy logitech Formula Force GT-t használok, ami a tiéd elődje. Minden téren ugyanazt tudja, azt hiszem az EX-en több gomb található. Régebben tökéletesen működött a játék. Most is csak a Quick Race-nél van probléma, azon belül is akkor amikor elindul a verseny. Még olyan is akad nagy ritkán hogy jól működik, de pl rokonomnak már egyszer előjött a probléma egy event alatt is. Próbáltam billentyűvel, egérrel, tehát nem a kormányban van a hiba, illetve leírtam az előző hsz-ben is, összes simrace-es havernál megfigyeltem a jelenséget. Valaki észre sem vette, mert pl nem csúsztatja direkt az autót, valaki egyből kiszúrta h valami nincs rendben. Ha te alapjáraton is speed s.steeringet használsz akkor nem fogod észrevenni a különbséget, de én szeretem mindig kihasználni a teljes kerékelfordulást, mert ha driftelni akarok, máshogy nem működik a dolog
Köszi a hozzászólást! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a hozzászólást! Üdv