- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atiker
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Kedves Proton79, egy logitech Formula Force GT-t használok, ami a tiéd elődje. Minden téren ugyanazt tudja, azt hiszem az EX-en több gomb található. Régebben tökéletesen működött a játék. Most is csak a Quick Race-nél van probléma, azon belül is akkor amikor elindul a verseny. Még olyan is akad nagy ritkán hogy jól működik, de pl rokonomnak már egyszer előjött a probléma egy event alatt is. Próbáltam billentyűvel, egérrel, tehát nem a kormányban van a hiba, illetve leírtam az előző hsz-ben is, összes simrace-es havernál megfigyeltem a jelenséget. Valaki észre sem vette, mert pl nem csúsztatja direkt az autót, valaki egyből kiszúrta h valami nincs rendben. Ha te alapjáraton is speed s.steeringet használsz akkor nem fogod észrevenni a különbséget, de én szeretem mindig kihasználni a teljes kerékelfordulást, mert ha driftelni akarok, máshogy nem működik a dolog
Köszi a hozzászólást! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a hozzászólást! Üdv