- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
Az érdekelt, hogy van-e élet a 100 fölött és milyen... Nem szar dolog, ha jól megyek, bizonyítom, hogy jó vagyok, másfajta ellenfeleket kaphatok.
Amúgy a skillpont csökken, ha bénázunk. Ez egy marha titkos mérési rendszer, ami a hotlap és quick race-t is méri, nem árult el róla sokat a kisfőnök, és ahogy a fokozatokat váltod, azt is nézi. Az admin kommentálta, hogy hiába futott egy jobb időt, saját rekordot, balfasz volt egy szektorban, és csökkent a skill. Nekem is csökkent, pedig nem bénáztam, ez nem is kérdés...
Mondanom se kell, aki előttem van, automatikusan csaló, aki mögöttem, az noob, ez a standard

Kérdésem mindig van, olvasgattam ma este is kicsit a fórumot, jó kérdéseket tettek fel, pl:
- szeretnének több autós futamokat, amikben pl GT2-es gépek bármelyike mehet
-nem csak egy 15 fős versenyhétvégét, hanem akár egy 15-30. helyezettnek is szerveznének, majd még tanulmányozzák a statisztikákat
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Windows 11
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondanom se kell, aki előttem van, automatikusan csaló, aki mögöttem, az noob, ez a standard