Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
Én 4 órát játszottam, - számomra - jól haladtam, SimCity fanok szemével hozzá se kezdtem a játékhoz.
(Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
Engem elég jól lekötött, ha nem lettem volna fáradt, akkor reggelig nyomtam volna.
Igazából ilyen fejlődések mennek végbe a városban, pl. a játék elején kijelölöd a lakóhelyeknek a zónát, akkor ilyen kis házikók lesznek. Amint növeled a környék szintjét (parkok, iskola, tűzoltóság, stb.) úgy fejlődnek ők is. De ezt akár minden háznál meg lehet nézni egyesével, hogy milyen az elégedettségi szintjük.
A játék egyszer felkínált nekem egy lehetőséget a tűzoltóságnál, hogy kapok 50.000 pénzt (ha jól tudom simoleon) ha pár napig tüzijátékozhatnak, persze tűzesettel jár, és ha kevesebb mint 5 ház ég le, akkor megkapom a pénzt. Hát már az első napon 1 ház leégett..
De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.
Tettem le szénbányát, hozzá egy lerakót, így már a kereskedésből is jön a pénz, tettem le 1 kaszinót, az se volt túl rossz (napi 25.000 simoleon bevétel). Így első szusszra, nagyvonalakban ennyit értem el.
Szerk.: Pont találtam egy képet amit tegnap csináltam, miközben az UFÓ meglátogatott: [link]
Mint látod, a jobb oldalon ilyen kis családi házak vannak, középtájt meg már ilyen sorházak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Napelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.