Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Ja én is akartam Samsungot 500 GBosat(SSD alapú )csak nem tudtam hogy B450 pron van e C... És figyelmeztetett Oazisban a csávó , Asat akartam de az nem volt így maradt volna C.Hát Kingston exodia szörnyű bootnak, vissza kellett volna vinnem 14 napon belül. garudàt és hasonló linuxot akartam volna liveban kipróbálni
Cs2 , TF2 egyéb játékok ráférnek, GTAO meg méretes dolgok meg SSD vagy performance hdd
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
őstag
Pár hete vettem egy Adata SC610-et 500 GB-os kiszerelésben. Igaz, az csak USB A, de nekem teljesen megfelel. Kellően gyors, nem melegszik vészesen, és a visszahúzható csatlakozó valamennyire védett is.
Azt nem tudom, mennyire lesz tartós, de egy pendrive-nál sokkal jobb használni.Silicon Power-t régen kedveltem, de két év alatt 5 beszerelt SSD-ből 4 meghalt, úgyhogy inkább tartózkodom a márkától. Tudom, valaki meg az Adata-ra mondja ugyan ezt, de ez van.
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 500GB
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest