- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Nem egészen van ez igy. Pl. a Samsung 765mb-t hivják álsiknak, mert az kivül (a külső üvegbúra) sik, belül viszont (a képernyő) kicsit domborodik. A Mag monitorod, ha minden igaz teljesen sik. Ezeknél a monitoroknál azonban - optikai csalódás lévén - a sikot előszőr kicsit homorúnak látod, ha a domborúhoz vagy hozzászokva. Próbáld csak ki: huzamosabb használat után nézd meg mondjuk a régi domború képcsöves monitorodat (feltételezem, hogy az volt): olyan domborúnak fogod látni, mintha szabály szerint gömb alakú lenne a képcső - pedig előtte nem tűnt ilyennek. A sikok bizony teljesen sikok, nem azért látod homorúnak, mert álsikok - az álsik az más. Ez optikai csalódás.
-
Krystal
csendes tag
alig 1 hónapja vettem tft-t és másnap vittem is vissza...
Akárki akármit mond nekem nem felelnek meg a sima tft-k.pl filmeknél az emberek arca sötétebb,képeknél pixelesebb ááá ha nem dvd minőséget néztem akkor síralmas volt a kép számomra.Van akinek az is jó.
Nekem eddig a Sony vaio tetszett ami nem az matt felületű tft hanem olyan mint egy crt csak vékonyba.Na olyat elfogadnék,de 2000 Euro-tól kezdődik az ára ; ]
Holnap felhívom az üzletet ahol vettem a MAG-ot ,kiváncsi leszek mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest