Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Ezek a kiegyenlített esély dolgok sajna az NFS széria sajátosságai közé tartoznak. Valóban ilyen az egész. Ott vannak pl. azok a részek, amelyekben rendőrök vannak. Azokat utálom, mert egyszerűen a falra mászok a zsaruktól. Carbon, Most Wanted, stb... Sokszor volt úgy mindkettőben, hogy az agyig húzott Porsche GT-mel mentem jóval 250KM fölött, amikor is észrevett egy rendőr, aki állt az út szélén vagy csak lassan araszolgatott ( nem egyszer nekem háttal, úgy, hogy rám sem nézett, mert a kamera ráközelít amikor észrevesz és simán látszik, hogy nem engem figyel ).
Azért azt ismerjük el, hogy egy 250 fölött száguldó Proschét elég nehéz volna utól érni egy alap Ford rendőrkocsival vagy egy K9-es terepjáróval, főleg álló helyzetből.
De ez a játékban nem számít, mert ahogy észrevesz, szinte azonnal ott van mögöttem, tol az útról.
Tök mindegy mit csinálok, úgy is utól ér, ha meg sikerül megelőznie, akkor szinte pontosan ugyan úgy gyorsít és lassít, mint én. Pont, mintha össze lenne kötve az autónk. Álltalában használok olyankor trainert és tolom a kocsiba az unlimited nitrót, de egyszerűen sokszor alig tudom lerázni őket még úgy is, pedig szinte még fékezéskor is nitrózok, hogy minél kisebb legyen a sebesség vesztés..
De egy "mezei" rendőr terepjárónak ez meg se kottyan. Ilyenkor mondom azt, hogy ha a gép csal, akkor én miért ne?!
Az általad is említett sínen futó ellenfelekről meg nem is beszélve. Tényleg nem szabad nekik menni, mert úgy is te jársz rosszabbul.
Persze azért akadnak kivételek. A Shift 2-ben is sokszor látom, hogy az előttem haladók kisodródnak a kanyarban, vagy egymást szorítják le az útról, esetleg simán "bekacsázik" előttem, amitől a korlátnak megy én meg belerongyolok, mert már nem tudok időben megállni vagy kikerülni..
De van, hogy engem löknek ki, pedig elférnénk a pályán, de ő meg jön és belém jön, simán kilökve a pályáról. A kavicságyon az autók meg gyök2vel mennek ( mármint az enyém, mert a gépiek néha ugyan úgy mennek ott is mintha az aszfalton mennének ). A palánkkal szembefordulás is egy "jó" dolog. Olyankor lehetne tolatni hátra, de mire kapcsol az automata, súlyos másodpercek telnek el, sokszor gyorsabb egy "car reset", mint azt kivárni. Szóval vannak itt érdekes dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Ventilátor! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest