Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Namost én azzal egyetértek amit írsz. Nem is állítom, hogy csúnya lenne a játék, mert végül is nem az. Én nekem csak az a bajom, hogy bár csúnyább, mint az elődje, ennek ellenére a gépigénye indokolatlanul nagy.
Még egyszer mondom, a játék jól néz ki, csak nem szabad az elődjéhez hasonlítani!
Az eltérő fizika meg érthető, ez korábban is elő fordult már. Nyilván azért más drift közben, hogy egyszerűűb legyen vele driftelni, hiszen, ha az autó ugyan úgy tapadna, mint normál körülmények közt, akkor sokkal nehezebb volna driftelni és így pontokat szerezni. Ez egy direkt könnyítés.
Az más kérdés, hogy a valóságban a fizika az autóra nézve mindig ugyan olyan, de hát ez egy játék, így ez a kutyát sem érdekli főleg, hogy ez nem egy vérbeli szimulátor, nem is annak készült.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest