Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát ha ez könnyítés, akkor megeszem a kalapom, nekem már azt a kezdő 200 pontot sem sikerült összedriftelni, amit az első pályán kellene. Vagyis, hát már annyiszor álltam keresztbe, hogy a játék megsajnált és adott 200 pontot, gondolom látta, hogy örök életemre azon a pályán ragadok, ha nem szán meg. Persze az is tuti, hogy ezt is profi szinten lehet művelni így is, de mondjuk ez egy ügyességi játék így és nem autós.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy van olyan játék a piacon, ahol a drift és a sima pálya autózás fizikája olyannyira nem különbözik, hogy bármikor, akár egy elindított időfutam alatt is átválthatsz drift módra, ami abból áll, hogy onnantól a drift pontjaidat írja ki felülre és nem az idődet, merthogy mindkettőt minden pillanatban számolja és méri a játék. És így is éppen ugyan olyan látványos driftek vannak abban a játékban is, mint itt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest