Új hozzászólás Aktív témák
-
culabá
újonc
sziasztok!
remélem még vannak aktív emberek itt mert szeretnék újra shift2-zni és jólenne valaki tudna segíteni

A játék steamon van meg nem originen.
A problémám az hogy mikor a játékot indítanám azt írja " elérted a szériaszámmal lehetséges aktivációk maximális számát " .utána olvastam kicsit ennek az authorizációs dolognak de nem találtam azon kívül semmit hogy az ea deauthorizáló programját csak lefuttatom és kész egy varázsütésre ..nálam csak annyi történik miután a program lefut hogy felhoz egy linket , ami igazábül nem is link és azt próbálja firefoxal megnyitni...

próbálom valahogy deauthorizáltatni a játékot de nem sok sikerrel. az ea supportjának többször írtam , angolulm, németül és magyarul is de semmi válasz.akkor most a semmiért fizetek ea??

valakinek valami ötlete ?

Új hozzászólás Aktív témák

- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest