- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kreky
csendes tag
jahh, amugy az elözö feladatsorok között tényleg volt olyan hogy maga a feladat értelmetle, sajnos.. szerencsétlen diák meg lehet azt hiszi ö a hülye, aztán meg a hiba mégsem az ön készülékében van
-
Kreky
csendes tag
De, teljesen véletlenöl SZE
az a helyzet, hogy pontosan nem is nekem kéne csak pár jo havveral készülünk fel vizsgára, és hát van egy pár dolog azé ami még hiányos.. nekem szerencsére január hatodikán télleg sikerült négyesre.. az böven jo, nem kell nekem ötös -
Kreky
csendes tag
Ja, és egy kicsit sürgös lenne... köszi
-
Kreky
csendes tag
sziasztok!
vizsgára készülök és kéne egy kis segitség....
parancssorosan kéne megoldani a következö feladatot:
Irasson ki az egyszam.txt állományba egyetlen egy számot! Ennek a számnak az értéke mutassa meg hogy az aktuális könytárban találhato összes txt fájlban hány olyan sor található, amelyek pontosan 5 szót tartalmaznak, és az utolsó szavuk második és utolsó karaktere ugyanaz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest