- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Kérdezek akkor mást
Forms-ban létrehoztam egy űrlapot én, mint Péter.
Az űrlapot belinkeltem a Nyilvántartás csoport SP oldalába: https://cegnev.sharepoint.com/sites/nyilvantartasÍgy a kollégák itt megnyitva az űrlapot azonnal ki tudják azt tölteni.
Erre készítettem egy folyamatot, amely minden kitöltésről azonnal e-mailt küld a csoport címére (1), valamint az űrlap kitöltőjének (2), azonban mindkét esetben én vagyok a feladó és nem a kitöltő (1), illetve a csoport mailcím (2).
Próbálkoztam 'Send an email (V2)' és 'Send an email from a shared mailbox (V2)' megoldásokkal egyaránt, de egyik esetben sem jártam sikerrel.
A kitöltő e-mail címe adott, Get user profile-lal pedig egy csomó adatom van (vezetéknév, keresztnév stb.), tehát a dolog valid, működnie kellene - és mégsem.
Van esetleg ötletetek, mit szúrok el?
Nagyon kevés hasonló esettel találkoztam Google-ben, Youtube-n, még EZ állt a legközelebb a problémámhoz - gyakorlatilag megegyezik azzal, azonban a megoldás nem működött.Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest