Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
de egyébként úgy vettem észre, hogy ha jó játékosokkal dob össze egy csapatba a játék akkor nem kell megbeszélni a stratégiát, mindenki tudja mit kell tenni, mert már-már egyértelmű
ha meg kezdőkkel hoz össze sors, akkor hiába szólok nekik (van ugye ez a lehetőség, hogy jelezz nekik néhány parancsot), úgyse teszik, talán nem is értik

szóval igazából mindegyén csak akkor szoktam kiakadni, amikor vesztésre áll a csapatunk és ott ül békésen 4 sniper egy-egy fedezék mögött, mint ha nem kellene támadni...
hogy ez 10-es szint alatt előfordul azt még megértem, de hogy 25+osok nem fogják fel hogy miről szól a zone-control az már nehezen érthető..
ilyenkor szoktam velük üvöltözni, hogy támadjanak (villám és egyéb egyezményes kézmozdulatok
)
de semmi hatása nincs általában..
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)