Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Teljesen igaz. Én az elején mindig megyek elfoglalni a zászlókat, majd miután meghaltam, megnézem hogy melyik a legerősebb játékos, és azt követem.

Jól járok vele, mert meggyengíti az ellenfelet, nekem már csak egy lövés agonnyal, és by-by thedranonymus.
. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz. 
Azt én se értem, hogy miért áll be mindenki fedezék mögé, vannak pályák amiknél érthető, de általában simán ki lehet kerülni az ellenfelet, és hátulról elfoglalni az állomásokat. Kedvencem mikor Barrage-el próbálja valaki leszedni a pálya másik végében tartózkodó, mozgó ürgét.!! Mire odaér a lövedék már rég elmegy onnan az illető, arról nem is beszélve hogy ki is szedik hamar onnan.
A launcherekről úgy gondoltam a képet hogy melyik részeit lehet fejleszteni, mert a barrage-el ezt szúrtam el, szinte nem is lehet fejleszteni, pedig jó fegyver lehetne. Az érdekelne még hogy a 3 közül melyik szerinted a leghasználhatóbb, és miért.
Én úgy vettem észre hogy nem értik, hogy mit akarsz nekik mondani, múltkor egy 23-as csávótól kértem fájdalomcsillapítót (szembe álltam vele). Nem adott, na így jártam, nincs. Arrébb megy, meglövik, erre nem le rak egyet.
Remélem majd összefutunk még valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák

- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NIOH 3
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz.