Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Peace.

Egyáltalán nem a super pi az alap, legalábbis nálunk nem.
Én azért nevezem alapnak a SuperPI-t, mert úgymond a CPU nyers erejére támaszkodik és nincs az felállás, mint a legtöbb tesztproginál, hogy egyik platformnak jobban ad, mint a másiknak. A SuperPI-nek az egyszerűségében rejlik a népszerűsége.
És már írtam feljebb is, hogy egy megfelelően tuningolható celeronnal kellene összehasonlítani.
Akkor ott van end73 eredménye. Igaz, a nagyon jó eredményéhez hozzátartozik a RAM tuning és a kompi használata is. Nem tudom mennyit tudna elérni ''homályos'' a procijával jó lapban, nagyon jó RAM-okkal és kompi használatával.
A tuning nem csak a procin múlik. Nem hiszem, hogy ezt a vitát, hogy melyik a jobb, valaha is el tudjátok majd dönteni.
Ha nagyon fair körülményeket kéne létrehozni, akkor azt javasolnám, hogy mondjuk 60-60 ezer Ft ból építsetek egy Intel-es konfigot Celeron 2,6 ossal és egy Sempronos konfigot 2600+ossal. Tehát a pénzből platformonként a következőt kéne venni: proci, deszka, RAM.
Ja és a hűtés azonos lenne, pl gyári. Azonos vinyó, azonos táp, azonos oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest