- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Peace.
Egyáltalán nem a super pi az alap, legalábbis nálunk nem.
Én azért nevezem alapnak a SuperPI-t, mert úgymond a CPU nyers erejére támaszkodik és nincs az felállás, mint a legtöbb tesztproginál, hogy egyik platformnak jobban ad, mint a másiknak. A SuperPI-nek az egyszerűségében rejlik a népszerűsége.
És már írtam feljebb is, hogy egy megfelelően tuningolható celeronnal kellene összehasonlítani.
Akkor ott van end73 eredménye. Igaz, a nagyon jó eredményéhez hozzátartozik a RAM tuning és a kompi használata is. Nem tudom mennyit tudna elérni ''homályos'' a procijával jó lapban, nagyon jó RAM-okkal és kompi használatával.
A tuning nem csak a procin múlik. Nem hiszem, hogy ezt a vitát, hogy melyik a jobb, valaha is el tudjátok majd dönteni.
Ha nagyon fair körülményeket kéne létrehozni, akkor azt javasolnám, hogy mondjuk 60-60 ezer Ft ból építsetek egy Intel-es konfigot Celeron 2,6 ossal és egy Sempronos konfigot 2600+ossal. Tehát a pénzből platformonként a következőt kéne venni: proci, deszka, RAM.
Ja és a hűtés azonos lenne, pl gyári. Azonos vinyó, azonos táp, azonos oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest